Snelle bezorging 

Na uw bestelling worden alle tuinplanten verzameld bij verschillende kwekers. Wij doen er alles aan om uw tuinplanten zo spoedig mogelijk te leveren. Bestel voor zondag 23.59 uur = bezorging dezelfde week op vrijdag en zaterdag! Via e-mail houden we u op de hoogte van uw orderstatus. Zo ziet u precies wanneer alle tuinplanten zijn verzameld en klaar zijn voor verzending. 

Het minimale bestelbedrag voor bezorging is 50 euro.

Deze snellere bezorging in dezelfde week geldt vanaf zondag 19 mei 2024. Daarvoor geldt de oude levertijd van 5-8 werkdagen.

Bezorgkosten Nederland = Nu verlaagd 

De bezorgkosten borderpakketten, tuinplanten, heesters, hagen en bomen in Nederland gaat via de volgende staffel:

 • €0 tot €100 €34,95 29,95 bezorgkosten
 • €100 tot €200 €29,95 19,95 bezorgkosten
 • €200 tot €250 €19,95 9,95 bezorgkosten
 • €250 (was €350) en meer GRATIS bezorgen (normaal 9,95)

Korting op bezorgkosten geldig t/m zondag 19 mei 2024

  Bezorgkosten Vlaanderen

  Bezorgkosten borderpakketten, tuinplanten, heesters, hagen en bomen gaat via de volgende staffel:

  • €0 tot €100 €39,95 bezorgkosten
  • €100 tot €150 €34,95 bezorgkosten
  • €150 tot €200 €29,95 bezorgkosten
  • €200 tot €300 €19,95 bezorgkosten
  • €300 en meer €9,95 bezorgkosten

   Levering aan huis, hoe werkt dat?

   Al uw tuinplanten worden zorgvuldig verpakt aan huis geleverd. Via onze gratis mobiele app ontdek u tips voor aanplanten, snoeien en bemesten. Voorkom in de basis te droog en te nat staan. 

   Wij leveren tuinplanten door heel Nederland en Vlaanderen. Voor de Waddeneilanden geldt bezorging tot aan de ferry's op het vasteland. 

   Hoe laat is de bezorging?

   Mocht u vragen hebben over uw levering en tijdsstip van uw bestelling dan adviseren wij uw track and trace link te volgen. De bezorgers en bezorgsters kunnen u niet van te voren bellen. Ook rijden wij en onze partners de meest optimale/duurzame route, persoonlijke verzoeken voor eerder of later kunnen wij niet inwilligen. 

   Omdat wij met levende producten werken kan het in uitzonderlijke gevallen gevallen voorkomen dat de levertijd wordt opgeschoven. Wij zijn wekelijks afhankelijk van verschillende kwekers, om de tuinplanten zo vers mogelijk te leveren. Mocht u bestelling zijn vertraagd, dan zullen wij u hiervan zo snel mogelijk op de hoogte houden.

   Wie bezorgt mijn order?

   • Borderpakketten, vaste planten, grassen en bodembedekkers tot 6 m2 worden in 1 of 2 plantendozen verzonden door Packs. 
   • Borderpakketten en bodembedekkers vanaf 6 m2, heesters, haagplanten en klimplanten worden op een halve of hele pallet verzonden door Transmission. In sommige gevallen bezorgen wij zelf.
   • Bomen, trellisschermen en schuttingpalen worden met onze eigen bezorgservice of palletvervoerder Transmission geleverd. 
   • Groene dak cassettes worden vers van de sedumkweker verzonden op pallets van 150x120.

   Zoveel mogelijk vaste bezorgdagen, wel zo fijn

   Wij leveren standaard orders op zoveel mogelijk vaste bezorgdagen door heel Nederland en Vlaanderen. Yarinde is een groen en duurzaam bedrijf, wij leveren momenteel 99% op vrijdag en en zaterdag, om zo transporten zo efficiënt mogelijk te houden. 

   Grote Pallet zendingen worden in de veel gevallen op vrijdag geleverd. Plantendozen worden in veel gevallen op zaterdag geleverd. In enkele gevallen wordt hier van afgeweken. Hiervan ontvangt u dan vooraf een bericht. Helaas kunnen wij vooraf niet zeggen wat exact de bezorgdag wordt.

   Track and trace code

   Wanneer uw bestelling bij ons is ingepakt zal uw bestelling worden opgehaald en verzonden voor levering. U zult hier, een track and trace code voor ontvangen op de dag van levering. Wanneer uw bestelling wordt geleverd door transmission, zal u op de avond (kan vrij laat zijn) voor levering een track and trace code ontvangen. 

   Wanneer uw bestelling door Packs wordt geleverd, zal u hier een track and trace code voor ontvangen op zaterdagochtend. 

   Track and trace emails kunnen soms in uw spambox belanden.

   Hoe wordt uw bestelling geleverd? 

   Wanneer u uw bestelling heeft geplaatst, zal team Yarinde uw order picken, alle items zullen worden verzameld en zorgvuldig op A-kwaliteit gecontroleerd worden. Vervolgens zult u hier via de email op de hoogte worden gehouden. Wanneer de bestelling bij ons wordt verzonden, zult u hier een track en trace code voor ontvangen, zodat u uw bestelling op de voet kan volgen. 

   Wij verpakken de bestelling zorgvuldig in dozen, afhankelijk van de grootte van de bestelling, zal dit per pallet of per doos verzonden worden. Pallet verzendingen worden geleverd tot aan de voordeur. 

   bezorging tuinplanten

   Niet thuis bij levering?

   Bent u op het moment van leveren niet aanwezig en heeft u vooraf niet aangegeven waar wij de order mogen plaatsen? Dan maakt de chauffeur een inschatting of de order achterlaten mogelijk is. TIP: Hang een briefje op de deur indien op pad bent met instructies voor de chauffeur. 

   Sedumdak cassettes

   Onze kant en klare sedum groene dak cassettes worden rechtstreeks vanaf de Sedumkwekerij naar u verstuurd. 

   Liever afhalen?

   U kunt ook bij ons bedrijf in Uddel (nabij Harderwijk / Apeldoorn) afhalen. Meer informatie zie de afhaalpagina. Bestellen online vooraf is een must. 

   Maatwerk beplantingsplan

   Ontdek naast onze kant en klare border pakketten ook onze populaire maatwerk beplantingsplan service. Hierbij hanteren wij een levertijd van ongeveer 1-2 weken. Zo hebben wij genoeg tijd om altijd de mooiste tuinborders voor u op maat te ontwerpen. Onze tuinontwerpers zullen al uw tuinwensen bespreken. Na akkoord op het beplantingsplan, kan een offerte gemaakt worden. Afhankelijk van de complexiteit van het beplantingsplan, zullen de planten een levertijd van 1-2 weken hebben. 

   Hoe betalen?

   Particulieren en bedrijven kiezen uit vele manieren om te betalen bij Yarinde:

   • iDeal (Meest gebruikelijk)
   • Creditcard (Visa, Mastercard en American Express)
   • Bancontact / mrcash (voor belgië)
   • Achteraf betalen via Klarna
   • Paypal

   Voor hoveniers en groenbedrijven met een zakelijk account bieden wij diverse voordelen.

   betalen bij yarinde

   Verzorging van uw planten, onze gratis mobiele app

   Bestel altijd aanplantgrond en meststoffen voor het eerste jaar mee. Zorg verder voor maatregelen tegen te nat en te droog staan. Behandel uw tuinplanten als uw huisdieren! Met zorg en aandacht dus. Download ook onze gratis mobiele tuinonderhoud app voor een persoonlijke tuinkalender, ideaal voor de verzorging van uw planten in de tuin.

   Bekijk hier ook antwoorden op veelgestelde vragen

   Niet vergeten: mix uw (b)order met inheemse en biologische gekweekte tuinplanten voor meer biodiversiteit!