Yarinde voor hoveniers en groenbedrijven

Bestel met korting en meer voordelen als bedrijf.

Aanmeldformulier zakelijk account

Zakelijk bestellen voor o.a. hoveniers

Zakelijk bestellen bij Yarinde

Bij Yarinde.nl hechten wij veel waarde aan bedrijven zoals hoveniers, plantenwinkels en andere groenbedrijven. Wij begrijpen dat u het druk heeft en niet altijd de tijd heeft om urenlang rond te rijden bij verschillende kwekers voor het uitzoeken van de tuinplanten. In drukke tijden helpen wij u graag met het uithanden nemen van de levering van tuinplanten en het maken van beplantingsplannen voor borders.

1. Geen gedoe met statiegeld kratten

Wij leveren alle tuinplanten in doos of op wegwerppallet bij uw klant of bij uw werf. Zo heeft u GEEN gedoe met statiegeldkratten en statiegeldpallets. 

2. Bezorging direct bij uw klant mogelijk in Nederland en Vlaanderen

Voor hoveniers heeft Yarinde een speciale tuinplanten bezorgservice en speciale prijzen. Wij kunnen de gewenste tuinplanten na overleg laten bezorgen bij uw klant. Afhankelijk van uw order hanteren wij een leverdag van 2 tot 9 werkdagen.

In het opmerkingenveld kunt u de gewenste leverdatum opgeven. Zo leveren wij exact op de dag dat u wenst. 

3. Optie tot alle planten labelen

Wij bieden de optie tot het labelen van ALLE planten. Normaliter labelen wij altijd 1 soort per plant. Deze pakken wij vervolgens samen in, zodat u weet welke plant bij welke label behoort. Indien gewenst, kunnen wij alle individuele planten voorzien van een label. Dit kunt u aangegeven in het opmerkingen veld, afhankelijk van uw order ontvangt u hier een vrijblijvende offerte voor. 

4. Plantenlijst delen & offerte met uw logo

U kunt het beplantingsplan of plantenlijst voor de klant met ons delen via hallo@yarinde.nl. Wij maken dan vervolgens een voorstel op maat. Indien akkoord plannen wij na (aan)betaling de order in. Deze kunnen wij aanbieden met en zonder prijs, zodat uw inkoop niet zichtbaar is voor de klant. 

5. Kant en klare borderpakketten

Geen tijd om te tuinplanten te combineren of een beplantingsplan samen te stellen? Ontdek dan ons aanbod kant en klare borderpakketten. Deze kopen wij vers van de verschillende kwekers, waardoor wij deze scherp kunnen aanbieden. Bij leveringen ontvangen uw klanten eventueel uitgebreide, beplantingsplan, aanplantinstructies en een snoeikalender/gratis Yarinde app voor tuinonderhoud. Indien nodig helpen wij uw klanten graag met tuiniervragen.

6. 10% korting op de webprijzen

Alle hoveniers en groenbedrijven krijgen 10% korting bij Yarinde. Ook per stuk bestellen mogelijk, dus volle kratten kopen GEEN must. Verder geldt bij ons, hoe meer u bestelt, hoe lager de bezorgkosten.

tuinplanten groothandel

  Meer voordelen voor hoveniers:

  • Wij versturen tuinplanten vers en vakkundig op pallets in dozen. Hierdoor heeft u geen gesleep met veenmankisten en geen gedoe met statiegeldkratten. 
  • Specialist in inheemse tuinplanten en biologisch gekweekt voor meer biodiversiteit en meer pure natuur ( Ons Skalnummer is 116581)
  • Vragen van uw klanten over verzorging kunnen wij overnemen.
  • 100% mooie plantgarantie, niet goed? Dan ruilen wij om.
  • Volledig transport en bezorging bij uw klant of uw eigen werf
  • 10% korting op webprijzen
  • Gratis bezorging vanaf e250,-
  • Offertes met uw logo mogelijk
  • Tuinplanten per stuk bestellen, dus volle kratten geen must
  • Optie tot het labelen van alle planten (i.p.v. 1 label per soort)
  • Specifieke wensen in overleg, er is veel mogelijk zoals uitzetten en/of aanplanten
  • Combineer aankoop van planten met borderranden van cortenstaal of cementvrij steen, big bag split/grind, moderne plantenbakken, wilgentakken voor zelf schuttingen e.d. vlechten, aanplantgrond/tuinaarde en bemesting voor een juiste aangroei
  • Handgepickt, dus de mooiste tuinplanten. Totaalshop voor vaste planten (los of in borderpakket), grassen, struiken en compacte bomen 
  • Maak nu een hoveniers account aan om per (mogelijk) project geheel vrijblijvend plantenlijsten te maken + te profiteren van 10% hovenierskorting

  zakelijk tuinplanten bestellen voor hoveniers - yarinde groothandel

  Voorwaarden voor Yarinde Groothandel service voor hoveniers:

  • Volledige beplantingsplannen  met duidelijke informatie over aantallen per soort, gewenste hoogte, potmaat, stamhoogte en andere informatie. Wij kunnen desgewenst voor uw klant eerst een beplantingsplan op maat maken
  • Levertijd minimaal 1 week. Specifieke bezorgdag bezorgen mogelijk. Vakkundig en verse bezorging in Nederland en België.

  Vragen of account aanvragen? Bel 050 2110502 of e-mail hallo@yarinde.nl.