Alle tuinplanten uit onze kant-en-klare borderpakketten zijn van uitstekende kwaliteit. Wij controleren systematisch de tuinplanten die wij ontvangen van onze speciaal geselecteerde kwekers. Onze wens is dat iedereen langdurig van onze prachtige tuinplantenpakketten kunnen genieten. Let op, bij aanschaf zijn uw planten nog niet op de (volwassen) hoogte gegroeid. 

Het blijven natuurlijk levende producten, die groeien en bloeien afhankelijk van meer factoren dan wat wij kunnen controleren. Wij staan altijd in voor de kwaliteit van onze producten. Daarom bieden wij 3 maanden aangroeigarantie voor alle klanten die de bijbehorende aanplantgrond / bemesting meebestellen en onze aanplantinstructies hebben opgevolgd. Deze garantie doet niets af aan de wettelijke garantie. Er kunnen een aantal oorzaken zijn waardoor uw tuinplanten niet zullen aanslaan, omdat wij hier geen controle op hebben vervalt de groeigarantie. Dit zijn:

  • Het niet opvolgen van onze aanplantinstructies
  • Schade ontstaan door huisdieren of wild
  • Schade ontstaan door weersomstandigheden als vorst, langdurige hitte/droogte, bliksem, extreme weersomstandigheden, langdurige regenval en overstromingen. 

Wij vragen u vriendelijk om ons de mogelijkheden te bieden het beroep op uw groeigarantie te onderzoeken. Indien u dan recht heeft op de garantie zullen wij u een passende oplossingen bieden, danwel een nieuwe tuinplanten danwel een vergoeding. Voor het verzenden van de nieuwe tuinplanten vragen wij een vergoeding. 

Wanneer het blijkt dat u geen recht heeft op onze groeigarantie helpen wij u wel graag met het verzorgen van uw tuinplanten. Hiervoor zullen wij dan uitgebreid de tijd voor nemen. 

Tot slot: voor alle tuinplanten & producten die u bij ons koopt geldt de wettelijke garantie. Wettelijke garantie wil zeggen dat een product datgene is of moet doen wat de consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. Dat betekent dat bij het correct aanplanten en verzorgen de planten horen te groeien.