Standaard geleverd bij al onze borderpakketten

Elk Yarinde borderpakket bestaat uit:

  • Meerdere tuinplanten die goed combineren
  • Voorbeeld schets hoe u de planten moet neerzetten
  • Uitgebreide tips en advies voor aanplanten, snoeien en bemesten.
  • Informatie over gewenste bodemtype en ideale standplaats (zon tot schaduw)

Het beplantingsplan van Yarinde kunt u vinden op de pagina van het desbetreffende borderpakket (onder foto's). Op deze pagina leggen wij u graag uit hoe u deze kunt gebruiken bij het aanplanten van uw nieuwe tuinplanten. Ook vindt u deze schema's terug in onze gratis app.

Ik heb meerdere mvan één borderpakket gekocht

In dat geval kunt u kiezen om het beplantingsplan te herhalen. Zet dan per m2 de planten uit zoals op het beplantingsplan. Een andere leuke manier van borderpakketten aanplanten is om elk 'cirkeltje' in het beplantingsplan te zien als groepsbeplanting. Zet bij een afname van meerdere borderpakketten dus soort bij soort. 

Ik heb verschillende borderpakketten gecombineerd

Kies er dan voor om de borderpakketten naast elkaar aan te planten en het beplantingsplan van beide borderpakket te volgen. 

Eventueel  kunt u er ook voor kiezen om de borderpakketten als het ware door elkaar aan te planten. Gebruik dan het beplantingsplan weer als leidraad, maar houdt meer ruimte tussen de verschillende soorten om de planten van het andere borderpakket er doorheen aan te planten (niet aanbevolen). 

Ik heb enkele soorten per ongeluk op de verkeerde plek aangeplant, maakt dit uit?

Wij vinden van niet. Een tuin mag dynamisch en spannend zijn. Wanneer u bijvoorbeeld toch een lagere soort iets meer achteraan heeft aangeplant nodigt dat juist uit om aandachtig door uw tuin te gaan kijken. 

Borderpakketten verzorgen? Ontdek onze gratis app voor tuinonderhoud

Met onze gratis app maakt u een persoonlijke tuinkalender voor het verzorgen van al uw borderpakketten en tuinplanten. Naast wanneer ziet u ook hoe u moet snoeien, bemesten enzovoorts. 

google play

app store yarinde tuinonderhoud

Liever een beplantingsplan op maat laten maken voor uw tuin(borders)? Bekijk dan onze pagina over een maatwerk borderplan.