yarinde tuinplanten

Mijn naam is Michael, sinds 2018 oprichter van Yarinde tuinplanten. Al jarenlang heb ik een passie voor alles wat te maken heeft met planten in de tuin combineren. Hier zijn onze borderpakketten uit voortgekomen. Ook bieden wij naast onze webwinkel informatie en tips over meer dan 9000 soorten tuinplanten. Denk aan handige tips voor het combineren en advies voor verzorging van uw tuinplanten. Hiervoor hebben we zelfs een handige en gratis mobiele app voor tuinonderhoud.

Fascinatie voor borders en vakbeplanting in de tuin

Mijn passie zijn de borders in de tuin. Welke wensen heeft u zelf, welke opbouw past mooi in uw situatie, hoe kunnen we bloeiperiodes combineren, groeihoogtes van vaste planten en/of heesters slim indelen, rekening houden met uw grondsoort en zonnestand. Allemaal elementen die borderplannen maken voor mij en ons team uitdaging geven.

michael founder en plantenexpert bij yarinde

Foto: Michael van Wassem Founder & Plantenkenner

Geen idee welke tuinplanten u met elkaar mooi combineren?

We bieden kant en klare borderpakketten en maken ook maatwerk beplantingsplannen voor borders. Voor de borderontwerp maatwerk service vindt u hier het aanmeldformulier

Tuinplanten voor iedereen

Geniet van onze planten met prachtige bladeren, schitterende bloeikleuren en heerlijke geuren voor uw border, tegen uw schutting of klimplanten voor uw pergola!  Wij leveren veel makkelijke tuinplanten, zoals inheemse vaste planten, borderpakketten, siergrassen en struiken. Verder is een (ook een kleine) tuin niet compleet zonder boom. 

Laten bezorgen of afhalen

Zelf geen zin in slepen? Wij leveren borderpakketten, tuinplanten, struiken, bomen, siergrassen enzovoorts overal in Nederland en België bij u thuis. Ook kunt u bestelling afhalen bij onze locatie in Uddel (nabij Apeldoorn / Amersfoort). 

Mijn achtergrond

Met mijn achtergrond in natuurwetenschappen én natuurbeheer help ik u graag met alles wat te maken heeft met tuinen en planten! Schroom niet om contact met mij op te nemen, klein of grote vraag, ik denk met u mee en zoek graag met u naar een oplossing.

“Ik had een vraag over mijn klimplanten gekocht bij Yarinde, Michaël heeft erg de tijd genomen om mijn vraag zo goed en duidelijk mogelijk te beantwoorden, heel erg bedankt!” – Albert

“Met behulp van Michaël heb ik een diervriendelijke border kunnen aanplanten, bedankt voor je hulp!” - mevrouw Schenzel

yarinde tuininspiratie op pinterest

Contactgegevens

Wist u dat 92% van de bezoekers het antwoordt vindt op onze meest gestelde vragen (FAQ) pagina? We stoppen veel moeite in deze pagina's, dat scheelt weer bellen en heen & weer mailen.

Antwoord niet gevonden? Bekijk hier meer contact gegevens.

Adres (alleen op afspraak en afhalen uitsluitend door eerst online te bestellen)

Yarinde B.V.

Meervelderweg 95

3888NJ Uddel

Social Media kanalen

 pinterest logohttps://nl.pinterest.com/yarindenl/ inspiratie voor tuinen en borders (tip)

  facebook https://www.facebook.com/yarindetuinplanten/ nieuws en meer

 instagram https://www.instagram.com/yarinde.nl/ foto's en meer

Linkedin: https://www.linkedin.com/company/68676466/admin/feed/posts/ zakelijk volgen

BTW NR NL858656851B01 - KVK 71295828

Download gratis onze mobiele app voor tuinonderhoud

Met onze gratis mobiele app maakt u een persoonlijke tuinkalender voor het verzorgen van uw tuinplanten. Naast wanneer ziet u ook hoe u moet snoeien, bemesten enzovoorts. Beschikbaar voor Apple en Android. 

Vacature en stages

Bekijk hier onze openstaande vacatures en ontdek ook het werken in groen bij een jong, groeiend bedrijf. Voor stageplaats of open sollicitatie bent u altijd welkom. 

Online geschillenbeslechting

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting aan voor consumenten, die u kunt hier vinden. Wij nemen vrijwillig deel aan een geschillenbeslechtingsprocedure.