Borderplan op maat service

Heeft u tuinborders, en lukt het u niet om een keuze te maken uit de verschillende borderpakketten van Yarinde? Dan maken wij voor u graag een borderplan op maat. Wij houden rekening met 10 factoren en luisteren naar uw wensen. Vul uw gegevens in voor een maatwerk voorstel.

 

KLIK HIER VOOR HET FORMULIER borderplan op maat aanvragen 

maatwerk ontwerp border

Borderplan op maat service

Ontvang een volledig beplantingsplan op maat

Het (her)inrichten van uw tuin of border kan voor veel mensen spannend zijn. Het gaat immers om een lange termijn project en de keuze is reuze! Wist u dat er meer dan 390.000 planten bestaan? Het kiezen en samenstellen van een borderplan heeft met veel factoren te maken en vergt enkele vuistregels.

Een border inrichten komt best veel bij kijken

Zonder genoeg kennis van de verschillende tuinplanten kan het een tijdrovende klus zijn. Voorkom dat u naar een tuincentrum rijdt en zomaar enkele leuk bloeiende planten koopt en deze in uw borders plant. Zorg voor een doordacht borderplan, daar heeft u jaren plezier van. Wij hebben reeds nagedacht over bloeiperiodes, opbouw in groeigrootte, zon/schaduw posities, afwisseling in bladstrutuur en bloemstructuur, uw bodem en houden rekening met uw persoonlijke wensen. Lees ook onze blog, meest gemaakte fouten bij borders inrichten.

Bosplantsoen - soorten mix met inheemse tuinplanten

Wilt u graag bijdragen aan vogels, vlinders, bijen en andere insecten? Kies dan voor een bosplantsoen! Een bosplantsoen is een tuin met verschillende inheemse soorten, die waardplanten zijn voor de biodiversiteit. Deze soorten komen van nature voor in ons land (inheemse). Wij maken graag een bosplantsoen op maat voor u. Ontdek ook onze kant-en-klare bosplantsoen planten mix. 

Borderplan op maat aanvragen 

Heeft u nou een grote tuin, en lukt het u niet om een keuze te maken uit de verschillende borderpakketten van Yarinde? Dan maken wij speciaal voor u een borderplan op maat. Wilt u dat wij nadenken over een beplantingsplan voor uw hele tuin, inclusief haag, pergola e.d. Dat kan ook. Neem hiervoor contact met ons op.

Ontdek ook onze Plantengids voor inspiratie

Wilt u liever zelf uw borderbeplanting samenstellen? Naast onze standaard borderpaketten kunt u ook een kijkje nemen in onze uitgebreide online plantengids voor meer dan 5000 tuinplanten zoals borderplanten, struiken en bomen. Indien u losse planten wil combineren en bestellen voor uw tuin, vul dan onderstaand formulier in voor een maatwerk border offerte met prijzen en meer details.

Hoe ziet een Yarinde beplantingsplan eruit?

Borderplan op maat maken

Neem hiervoor contact met ons op via het formulier. Stuur voor het gemak enkele foto's en de maten van uw tuin of border en vertel ons uw wensen! Welke kleur vindt u mooi? Zijn er specifieke tuinplanten of bomen die u graag terugziet? Wat is de lichtintensiteit, hoeveel uren zon heeft u tuin bijvoorbeeld? Met deze vragen kunnen wij uw droomtuin samenstellen, maar weten we ook dat u de juiste tuinplanten ontvangt voor de juiste grondsoort en lichtintensiteit. Mocht u bepaalde informatie niet kwijt kunnen in het formulier, dan kunt u deze informatie telefonisch aangeven aan onze tuinontwerp(st)er.

Levertijd

Binnen 48 (1 tot 2 werkdagen) uur zal onze tuinontwerpster of ontwerper telefonisch contact met u opnemen. Om u zo snel mogelijk van dienst te kunnen zijn, vragen wij u om enkele foto's + plattegrond van uw tuin te mailen. Bent u tevreden over uw beplantingsplan? Dan kunnen wij alle tuinplanten tot helemaal aan uw tuin leveren. Hiervoor hanteren wij onze gebruikelijke levertijden: voor maandag besteld = zelfde week in huis. 

Wij staan voor u klaar - ook na uw bestelling!

Ook nadat uw planten geleverd zijn staan wij voor u klaar voor vragen over het aanplanten én verzorgen van uw tuinplanten. U kunt ons altijd en op verschillende manieren vragen stellen over het verzorgen van uw tuinplanten. Dat kan bijvoorbeeld door ons te mailen of te bellen.

KLIK HIER VOOR HET FORMULIER borderplan op maat aanvragen