easyfix-kerstboom-standaard.webp

Kerstboom rechtop zetten met Easyfix kerstboomstandaard, zo doe je dat

De kerstboom rechtop zetten zorgt elk jaar weer voor stress bij menige relaties. Dat is gelukkig helemaal niet meer nodig. Goedkope kerstboomstandaards van budgetstores werken vaak niet of de boom staat scheef. Met Easyfix kerstboomstandaards heb je hier geen last van.

Wat is Easyfix?

Een Easyfix kerstboom heeft onder in de stam een kegelvormig boorgat. Deze boorgat wordt met een speciale boor door Easyfix verkooppunten gemaakt in alle soorten gezaagde kerstbomen. Dit boorgat past precies op de Easyfix kerstboomvoeten. Wij Yarinde kost een Easyfix boorgat laten maken bovendien maar 2,50 euro. 

Hoe Easyfix kerstboomstandaards plaatsen?

Wij raden aan om uw kerstboom onder uw arm te nemen en uw Easyfix kerstboomkruis of ronde kerstboombak in het boorgat te schuiven. Sla met platte hand iets op de onderkant van uw kruis of ronde voet zodat de metalen kegel niet meer zichtbaar is. Haal pas het net van uw kerstboom als de standaard goed vast zit en uw kerstboom mooi rechtop staat. Voor bomen rond de 2 meter is dit klusje prima alleen te doen. Bij bomen van 3 meter kan het handig zijn dat 1 persoon de boom vasthoudt onder de arm en de ander de Easyfix kerstboomvoet in het boorgat schuift. 

Voor grote kerstbomen van 2 tot 3 meter raden we onze Maxi ronde kerstboomstandaards aan. Giet hier ook water in zodat uw gezaagde kerstboom langer zijn naalden vasthoudt. Ga voor een echte Nordmann kerstboom vers van onze kwekers, deze zijn naaldvast en bovendien prikken de naalden niet. 

Waar op letten bij Easyfix?

Zorg voor de juiste maat Easyfix. Zo kunt u een houten Easyfix kruis gebruiken bij kerstbomen tot 2.50 meter hoog. Bij een kerstboom van rond de 3 meter randen we de Maxi kerstboomstandaard aan met een doorsnee van 49 cm.

Extra handig, u kunt uw Easyfix kerstboomstandaard elk jaar hergebruiken. Bestel wel elk jaar een gezaagde kerstboom met Easyfix boorgat.

Easyfix

Officieel online verkooppunt van Easyfix

Zoek niet langer naar verkooppunten van Easyfix. Yarinde is officieel (online) verkooppunt van Easyfix kerstboomstandaards en uiteraard maken wij graag een boorgat in uw echte kerstboom. U kunt easyfix kerstbomen eenvoudig online bestellen en thuis laten bezorgen of afhalen bij ons bedrijf in Uddel. Kies uit echte Nordmann kerstbomen van 1.75 tot 300 cm. 

Terug naar blog