borderpakketten

De voordelen van kant en klare borderpakketten

Je hebt een klein of een groot stuk tuin waar je iets leuks mee wilt doen. Maar waar begin je? Wat groeit er goed in de schaduw of juist in de zon? Welke planten zijn geschikt voor jouw grond en welke bloemen of planten matchen mooi bij elkaar? 

De kant-en-klare borderpakketten van Yarinde bevatten diverse combinaties van planten, bloemen en struiken. Zo zijn er pakketten voor zonnige of juist schaduwrijke plekken, voor bepaalde soorten grond en ook op kleur. We geven aan hoeveel m2 je ermee kunt bedekken; zo weet je precies hoeveel je nodig hebt! Dit bespaart je een hoop uitzoekwerk en kosten. Een ideale oplossing dus! 

Voordelen van een klant-en-klaar borderpakket:

  • Passende combinaties van bloemen, planten en struiken
  • Kies jouw favoriete kleuren, thema’s of soorten
  • Afgestemd op jouw wensen én de eigenschappen van je tuin
  • Informatie over aanplanten en verzorging wordt bijgeleverd
  • Met alle zorg bij je thuis bezorgd
     

Kant-en-kleur

Borderpakketten van Yarinde bevatten combinaties van planten, bloemen en struiken afgestemd op jouw wensen én de eigenschappen van je tuin. Bijvoorbeeld over bloeikleuren en bladvormen die mooi bij elkaar passen. Houd je van rode tinten of van gele, of word je juist blij van veel verschillende kleuren? Kies zelf de pakketten met jouw favoriete kleurencombinaties!

Kijk je het hele jaar door graag naar een steeds verrassend kleurenpalet, dan heb je beplanting nodig met wisselende bloeitijden. Het vraagt heel wat tijd en kennis om dit uit te zoeken! Daarom hebben we ook borderpakketten samengesteld uit planten en bloemen met verschillende bloeiperiodes. 

Daarnaast kun je kiezen voor pakketten op thema, zoals bijvoorbeeld ‘’Onderhoudsvrij’’, ‘’Engelse Tuin’’ of ‘’Eetbare Tuin’’. En pakketten die specifiek geschikt zijn voor soorten grond zoals klei of zand. Alles is al voor je bij elkaar gezocht; ideaal! Hier vind je al onze kant-en-klare borderpakketten.

Persoonlijke keuzes

Wil je toch liever zelf een pakket samenstellen, dan kan dat natuurlijk ook op onze website. Krijg je graag persoonlijk advies? Vraag dan een borderplan op maat aan. Bij een maatwerk voorstel krijg je zowel een maatwerk schets als een beplantingsplan op maat. Ook bellen we je om een goed beeld te krijgen van je wensen. Belangrijke factoren in jouw tuin en de misschien al aanwezige beplanting nemen we natuurlijk in ons advies mee.


Onderhoud en verzorging

Heb je je borderpakketten ontvangen dan mag je aan de slag. Ook daar helpen we je bij! Bij jouw bestelling zit alle informatie voor het aanplanten, verzorgen en snoeien van je beplanting. Handig om te weten; grond en bemesting vind je ook in onze webshop. Alle borderpakketten hebben beplantingsplannen. Hoe je deze beplantingsplannen gebruikt, kun je bekijken in deze video. Zet de acties op een kalender en je tuin ligt er altijd mooi bij!


Kwaliteit van levering 

De kwaliteit van jouw geleverde planten, bomen en bloemen is onze prioriteit. Voor elke levering checken wij je planten op kwaliteit, gezondheid en onkruid. Jouw bestelling wordt met alle zorg vervoerd en afgeleverd door onze vaste leveringspartners. Bomen, trellisschermen en schuttingpalen worden met onze eigen bezorgservice geleverd. De levertijd is meestal een paar werkdagen en zelf afhalen kan natuurlijk ook.

In onze blogs delen we onze kennis continu; van tips over snoeien tot tuintrends, duurzaamheid en onderhoud per seizoen. Volg ons ook op Instagram en Facebook!

Terug naar blog