uddel-tuinplant.jpeg

Yarinde tuinplanten neergestreken in Uddel

Groter, beter, mooier! Yarinde is verhuisd naar het Gelderse Uddel. Uddel is dus weer een onderneming in het tuinsegment rijker geworden. Aan de doorgaande weg de Meervelderweg 95 in Uddel zit sindskort ons bedrijf gevestigd.

Eigenaar Michael van Wassem vertelt ons: ,,Wij zijn dolblij met onze nieuwe locatie in Uddel. Uddel is voor ons mooi centraal gelegen. Daarnaast hebben we hier tweemaal zoveel opslagruimte dan bij onze vorige locatie in Oene. Goed om meteen met inwoners van Uddel te delen is dat onze werkwijze wel anders is dan onze voorgangers die hier opereerden met een tuincentrum. Wij hebben namelijk geen winkel. Wij gebruiken de locatie vooral als plantenvoorraad voor de webwinkel. Dat betekent dat heftrucks en orderpickers hier dagelijks bezig zijn. Voor consumenten is het daardoor niet veilig om bij ons rond te lopen. "

De kersverse Uddelse ondernemer legt verder uit: ,,Mensen uit Uddel en omgeving kunnen wel allerlei soorten planten voor in de tuin online bestellen en bij ons afhalen. We hanteren hiervoor de regel: bestel voor maandag 10u in de ochtend, dan kunt u vrijdagmiddag uw planten komen afhalen. Wij zorgen ervoor dat dan alles klaar staat. Daarnaast organiseren wij speciale open dagen. Deze zaterdagen zijn mensen wel welkom op ons terrein om te komen kijken. "

Op de website www.yarinde.nl verkopen we inmiddels meer dan 2500 soorten tuinplanten, van kant en klare borderpakketten tot losse sierheesters. Uiteraard vindt u oojk meer informatie over afhalen in Uddel en bezorgen op de site. 

Terug naar blog