Fotowedstrijd 2024

Wie heeft de mooiste tuin(border?) Wie wint 100 euro shoptegoed?

Doe mee met de Yarinde Fotowedstrijd 2024 - Meedoen kan tot 10 juni 2024!

Deel en mail foto's van uw nieuwe tuinplanten, borderpakketten, bomen, heesters of klimplanten en maak kans op een Yarinde tegoedbon van twv €100,-! Deelname is simpel, stuur ons enkele foto's van uw borderpakketten, klimplanten, of andere tuinplanten!

Deelnemen aan onze foto wedstrijd kan door foto's van uw Yarinde tuinplanten op te sturen naar foto@yarinde.nl. Tip: Maak foto's van verschillende hoeken en stuur deze ons op. Zo maakt u de meeste kans om de voucher van €100,- te winnen. We maken 10 juni de 3 winnaars van de zomereditie van de fotowedstrijd bekend!

Kleine of grote bestelling, iedereen maakt evenveel kans! De winnaar wordt geselecteerd op basis van de mooiste foto's. Wij kijken naar degene die zijn of haar best heeft gedaan met het maken en delen van de foto's! De grootte van de tuin maakt dus niet uit. Eind van de maand zullen wij contact opnemen met de winnaar.

De winnaars worden op de foto gezet met de tegoedbon bij de nieuwe tuin. Deze foto delen wij met onze volgers op social media en zullen dus worden gebruikt voor marketingdoeleinden.

Eerdere winnaars en winnaressen

Mogen wij u met trots presenteren en daarbij feliciteren, de winnares van de Yarinde fotowedstrijd 2023! 

Ria heeft ons prachtige foto's doorgestuurd van haar tuin, van direct na levering, tot een prachtig bloeiende border. Hiermee laat ze direct zien hoe ons product aan huis wordt geleverd en hoe de planten er na een tijd bij staan in uw tuin. Een prachtige kleurrijke plantencombinatie. 

Zoals beloofd zijn wij op 1 december aan huis geweest om de cadeaucheque persoonlijk te overhandigen. Samen nog een rondje gelopen door de tuin om hier advies te geven en eventuele tips bij te geven.  

fotowedstrijd tuinen winnaresfotowedstrijd mooiste tuinborderwinnende tuin foto

Spelregels en voorwaarden

  • De foto dient door uzelf te zijn gemaakt of u dient toestemming te hebben voor het insturen van de foto. Yarinde is niet aansprakelijk voor eventuele claims van derden met betrekking tot copyright;
  • De ingestuurde foto mag geen aanstootgevende, provocerende, lasterlijke of seksueel getinte of andere bezwaarlijke of ongepaste inhoud bevatten;
  • De ingestuurde foto mag geen personen bevatten;
  • De ingestuurde foto mag geen zichtbare promotie of reclame van andere bedrijven vertonen;
  • Yarinde mag de foto gebruiken voor commerciële doeleinden en delen met haar dochterondernemingen;
  • Deze fotowedstrijd wordt op geen enkele manier gesponsord, goedgekeurd of beheerd door andere partijen dan Yarinde;
  • De winnaar van de fotowedstrijd wordt door de jury die door Yarinde is aangesteld gekozen.