De aanplantservice van Yarinde 

Met een keuze van soms wel 15.000 tuinplanten is het combineren van tuinplanten een hele klus. Met de kant-en-klare borderpakketten van Yarinde hoeft u zich hier geen zorgen over te maken. Wij hebben de mooiste vaste planten, siergrassen, struiken of bomen al voor u gecombineerd. Maar waar moeten welke planten worden aangeplant? En hoe moet dit precies? Wij helpen u graag!

Met de aanplantservice van Yarinde zetten wij alle tuinplanten van de borderpakketten of beplantingsplannen voor u in de grond. Zo weet u altijd dat de planten op de mooiste plek in uw tuin of border komen. 

Door u volledig te ontzorgen kunt u direct genieten van een schitterende én onderhoudsvriendelijk tuin. Wij nemen na een tijd weer contact met u op om te vragen of alles goed gaat en helpen u waarnodig met het beantwoorden van tuinvragen. 

planten laten aanplanten

Werkwijze aanplantservice

Werk de bovenste laag van uw tuin of border, ongeveer 30 cm, goed los. Verwijder onkruid, puin en eventuele oude wortels die u tegenkomt. Zo maakt u de grond luchtig en helpt u de planten om beter aan te slaan. Het omspitten van de grond kunt u doen met een schep of tuinfrees. 

Wij komen op de afgesproken dag de planten voor u in de grond zetten. Hiervoor gebruiken wij de beste aanplantgrond en zorgen wij direct voor een goede startgroei van uw nieuwe tuinplanten. 

Na het aanplanten geven wij u tips voor het verzorgen van uw nieuwe tuin. Zo geniet u, maar ook de bijen én vlinders van een volledig ontzorgde tuin. 

Inplannen aanplantservice

Bij het plaatsen van uw bestelling kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze aanplantservice. Wij adviseren voor elke 2 m2 een 60 liter zak DCM - universele aanplantgrond erbij te bestellen. Aanplantgrond mengen wij tijdens het aanplanten met uw bestaande grond om deze te verbeteren.  

Na uw bestelling nemen wij contact met u op om een aanplantdag in te plannen. U hoeft hiervoor niet thuis te zijn, nadat wij klaar zijn zullen wij u foto's van uw nieuwe tuin opsturen. 

Andere services 

Ontdek ook de uitzetservice van Yarinde, waarbij wij de planten voor u op de juiste plek zetten. Zo weet u dat de planten op de mooiste plek in uw tuin staan, en hoeft u ze zelf alleen nog maar aan te planten. Wilt u de planten liever zelf aanplanten? Lees dan onze Aanplantinstructies