De uitzetservice van Yarinde

Nadat uw nieuwe tuinplanten tot aan uw tuin geleverd zijn is het tijd om aan te planten. Bij Yarinde willen wij iedereen helpen aan een mooie tuin, ook mensen die misschien wat minder verstand van tuinieren hebben en niet weten hoe én waar de nieuwe tuinplanten moeten worden aangeplant.

tuinplanten uitzetten in de tuin, waar komt wat te staan?

In de kant-en-klare borderpakketten van Yarinde hebben wij de mooiste tuinplanten al gecombineerd. Maar waar en hoe kunt u de nieuwe tuinplanten aanplanten om van een perfecte tuin te kunnen genieten? Wij helpen u graag. Met de uitzetservice van Yarinde zetten wij alle tuinplanten uit uw bestelling voor u uit in de tuin. Zo weet u waar de planten het mooiste tot hun recht komen en hoeft u ze enkel nog in de grond te zetten. Handig toch?

Werkwijze uitzetservice 

Werk de bovenste laag van uw tuin of border, ongeveer 30 cm, goed los. Verwijder onkruid, puin en eventuele oude wortels die u tegenkomt. Zo maakt u de grond luchtig en helpt u de planten om beter aan te slaan. Het omspitten van de grond kunt u doen met een schep of tuinfrees. 

Na uw bestelling komen wij op de afgesproken dag uw nieuwe tuinplanten leveren. Met onze kennis en expertise van tuinieren zetten wij uw nieuwe tuinplanten op de goede plek in uw tuin. Wij plaatsen de planten in de pot direct op de grond. U hoeft enkel de planten uit de pot te halen en zelf in de grond te zetten. Zo weet u altijd dat u de planten op de juiste plek in uw tuin zet. Wij geven u tijdens het leveren en uitzetten graag tips over het juist aanplanten van uw nieuwe tuinplanten. 

beplantingsplan voorbeeld

Inplannen uitzetservice

Bij uw bestelling kunt u aangeven of u gebruik wilt maken van onze uitzetservice. Wij zullen dan na uw bestelling contact met u opnemen om een leverdag af te spreken. Wij zetten de planten vervolgens uit, zodat u ze zelf in de grond kunt zetten. Op deze manier weet u altijd dat de juiste planten op de juiste plek in uw tuin komen te staan. 

In het hoogseizoen van april tot juli kan planten laten uitzetten door ons 2 tot 4 weken duren. Wij bellen u over onze planning. Niet beschikbaar in België.

Andere services 

Liever volledig uitbesteden? Bekijk dan ook eens de aanplantservice van Yarinde. Wij zetten dan de planten niet alleen uit, maar zetten ze ook gelijk voor u in de grond. Wilt u de planten liever zelf aanplanten? Lees dan onze Aanplantinstructies