Bomen zoekservice

Unieke service op maat

Wilt u graag een boom aanplanten in uw tuin, maar vindt u het fijn om eerst de boom te zien die u daadwerkelijk ontvangt? Wij helpen u graag heel gericht met het kopen van uw ideale boom of bomen voor uw tuin, laan of terrein.

Hoe werkt de bomen zoekservice van Yarinde?

U komt er niet uit met ons standaard aanbod bomen te koop? U zoekt een speciale boom? Stuur naar hallo@yarinde.nl uw wensen voor een boom met minimaal de volgende gegevens: 

  • Soort(en)
  • Gewenste stamomtrek (of diameter)
  • Gewenste hoogte (maximaal tot 3.50 meter leveren wij)
  • Overige wensen (bijvoorbeeld leivorm, dakvorm, zuilvorm, meerstammig)
  • Naam, Email, Telefoonnummer, Adres, Postcode, Plaats

Nadat wij uw aanvraag hebben ontvangen gaan wij opzoek naar de beste kwekers voor uw nieuwe boom. Op de afgesproken datum sturen wij via e-mail of whats-app enkele foto's en/of filmpjes van verschillende exemplaren waaruit u kunt kiezen. Dit duurt circa 2-3 weken.

speciale bomen kopen

Indien akkoord zullen wij deze voor u reserveren en apart houden. Nadat u de offerte heeft geaccepteerd en de betaling is voldaan gaan wij de boom gereedmaken voor verzending en deze op een gewenste dag afleveren. Zo ontvangt u altijd de boom waarvan u de foto's ontvangt en hoeft u zelf de deur niet uit. Vragen? Neem contact op. Lees tot slot ook onze blog over compacte boom kiezen voor uw tuin.